Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Чоні І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Чоні І. В. 
Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції [Електронний ресурс] / І. В. Чоні, Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 827.387 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Чоні І. В. 
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Електронний ресурс] / І. В. Чоні, Н. П. Коваленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 108-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.696 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Суткович Т. Ю. 
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції [Електронний ресурс] / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.534 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Шидакова-Каменюка О. Г. 
Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами [Електронний ресурс] / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, І. В. Чоні, М. В. Терещенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2019. - № 1. - С. 62-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2019_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 562.181 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бородай А. Б. 
Використання батату в технології виробів з кексового тіст [Електронний ресурс] / А. Б. Бородай, О. М. Горобець, Ю. В. Левченко, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 538.069 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Рогова А. Л. 
Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів [Електронний ресурс] / А. Л. Рогова, І. В. Чоні, Л. О. Положишникова, Г. О. Шидакова-Каменюка // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2020. - № 1. - С. 8-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2020_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 558.82 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Чоні І. В. 
Вплив інновацій на конкурентоспроможність [Електронний ресурс] / І. В. Чоні, М. О. Кравченко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 13. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_13_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 143.43 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського