Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Чоні І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Чоні І. В. Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції [Електронний ресурс] / І. В. Чоні, Т. Ю. Суткович // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_8
| 2. |
Чоні І. В. Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Електронний ресурс] / І. В. Чоні, Н. П. Коваленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 108-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_24
| 3. |
Суткович Т. Ю. Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції [Електронний ресурс] / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_29
| 4. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами [Електронний ресурс] / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, І. В. Чоні, М. В. Терещенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2019. - № 1. - С. 62-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2019_1_10
| 5. |
Бородай А. Б. Використання батату в технології виробів з кексового тіст [Електронний ресурс] / А. Б. Бородай, О. М. Горобець, Ю. В. Левченко, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_5
| 6. |
Рогова А. Л. Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів [Електронний ресурс] / А. Л. Рогова, І. В. Чоні, Л. О. Положишникова, Г. О. Шидакова-Каменюка // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2020. - № 1. - С. 8-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2020_1_3
| 7. |
Чоні І. В. Вплив інновацій на конкурентоспроможність [Електронний ресурс] / І. В. Чоні, М. О. Кравченко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2021. - № 13. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2021_13_4
|
|
|